Torte i kolači

Možete li da zamislite savršenu tortu? – Mi možemo da je napravimo!

Slatkiši su naša inspiracija, a želja da udovoljimo zahtevima svojih klijenata veća je od svake prepreke. Tako nastaju torte nestvarnih oblika, boja i ukusa.

Mi ne znamo za margarin i zamenu za čokoladu, koristimo samo najvalitetnije sastojke u izradi slatkiša i kombinujemo ukuse tako da uvek poželite još.

Pozovite nas i recite šta želite. Pomoći ćemo Vam da odaberete iz široke ponude naših torti, kolača i slatkih stolova

Kontaktirajte nas

060 35 90 717

Naručivanje torti i kolača

Ne možete ostati ravnodušni na torte i kolače iz Gurmanlook radionice. Izrada torti po narudžbini i želji i dekoracija torti i kolača, naša je specijalnost oduvek. Svečane svadbene torte i slatki stolovi, rođendanske torte i kolači, mafini za dečije rođendane…ukoliko imate želju, ili omiljenog crtanog junaka, pomoći ćemo vam da poseban dan pretvorite u svoju bajku.
Sve naše torte izrađujemo po kilogramu i ukrašavamo po vašem zahtevu, a dostavu vršimo na vašu adresu, na teritoriji Niša.
Domaći sitni i posni kolači nikad nisu bili zabavniji. Uz malo mašte i mnogo iskustva, pomoći ćemo vam oko naručivanja kolača. Bez obzira da li želite kolače za slavu ili tanjir sitnih kolača od prave čokolade za druženje sa prijateljicama, pomoći ćemo vam da ne razmišljate o posluženju.