Ketering

U našoj kuhinji je sve moguće. Svaki recept započinjemo kulinarskom strašću za stvaranjem savršenih ukusa, odaberemo najkavlitetnije namirnice i dodamo mnogo kreativnosti u aranžiranje hrane.

Bez obzira da li okupljate društvo u kućnoj atmosferi, organizujete dečiji rođendan, ili želite venčanje kao iz bajke, biće nam zadovoljstvo da podelimo sa Vama naše dugogodišnje iskustvo u organizovanju događaja.

Tu smo da vaše želje pretvorimo u stvarnost uz selekciju kanapea i fingerfood posluženja iz ponude, ili da sa vama kreiramo nove, jedinstvene ukuse.

Gurmanlook tim ima kapacitet posluživanja hrane za 300 osoba, sa konobarima kompletnim inventarom za serviranje hrane.

Kontaktirajte nas

060 35 90 717

Naručivanje keteringa

Kada je hrana u pitanju, ne pravimo kompromis i na sto iznosimo samo savršene zalogaje. U širokoj ponudi najraznovrnijih zalogaja ponudićemo Vam kompletnu uslugu keteringa, sa posuđem, priborom i konobarima. Znamo da nije lako izabrati kada je izbor veliki, a povod važan i zato vam stojimo na raspolaganju za naručivanje keteringa. Rado ćemo vam pomoći da odaberete pravi ketering za svadbe, rođendane, korporativne događaje. Dostavu keteringa vršimo na adresu, zajedno sa serviranjem i dekoracijom stola.
Đakonije iz naše kuhinje možete poručiti i u manjim količinama. Vinske daske, pivske daske, brusketi, tapasi i još mnogo toga dostavljamo vam na adresu, na teritoriji Niša, kad god želite da ugostite društvo ili prezalogajite uz utakmicu